Agencija za zapošljavanje

Agencija za zapošljavanje opremljena je sa najsavremenijom tehnologijom, visoko stručnim licima koji Vam mogu na najbolji način pomoći pri zapošljavanju, posredovanju pri zapošljavanju, selekciji, regrutaciji, testiranju i sl. Unapređenje i poboljšanje poslovanja sa uštedom Vašeg vremena i obezbeđivanje kvalitetnih i pouzdanih zaposlenih.

Naša internet berza poslova poslodavcima omogućava da na jednostavan, brz i pouzdan način, spajanjem usluga najsavremenije tehnologije u jedinstvenu mrežu, informišu najveći broj potencijalnih kandidata o svojim poslovnim konkursima.

Ono što nas izdvaja od drugih je da u sklopu same Agencije možemo da Vam ponudimo je pravilan izbor posla, a i pospešivanje motivisanosti za rad, pravilan razvoj karijere, menadžment, organizacionu šemu i pozitivnu klimu za svakog, pojedincu koji traži posao, kao i poslodavcu koji traži radnike.

Poslodavci mogu da objavljuju oglase za posao, a sa našim mogućnostima štede vreme, a sam proces odabira kvalitetnih kadrova činimo jednostvnim i efikasnim. Sama internet berza poslova napravljena je po ugledu na svetske pretraživače slobodnih radnih mesta, a sa jasnim ciljevima:

ubrzavanje i poboljšanje zapošljavanja u zemlji i inostranstvu, posredovanje između vrhunskih poslodavaca i kvalitetnih kadrova bez nepotrebnih informacija i komplikovane procedure. Poslodavac može promovisati svoje usluge i proizvode oglašavanjem putem banera.

Misija naše Agencije je da budemo sinonim za brzo pronalaženje posla, poboljšanje radne atmosfere, radnog učinka, kvalitetan odabir kandidata i postavljanje najvećih standarda u oblasti ljudskih resursa, sa jasnim ciljem da poslovni potencijal podignemo na viši nivo.

Internacionalni tehnološki i edukacioni centar za kontinuirano unapređivanje Agencija za zapošljavanje „NEW CITY COMPANY“ d.o.o. je u postupku akreditacije programa dodatnog obrazovanja i obuka kojima ćete biti u prilici da steknete nova znanja i tako povećate svoje šanse u pronalaženju posla, kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Vrste programa dodatnog obrazovanja, odnosno prekvalifikacije i dokvalifikacije biće u skladu sa potrebama na berzi ponude poslova kako u zemlji tako i u regionu, što će u velikoj meri olakšati pronalaženje radnog mesta.

Tiršova br. 5, Savski Venac, Beograd, Srbija. Tel: (+381) 11 365 1023

Pružamo Vam i mogućnost i da preko našeg sajta razmenite Vaša profesionalna iskustva i tako postanete deo našeg tima jer je naš cilj pronalaženje posla za Vas, kao i Vaša motivisanost i zadovoljstvo u radu.

NAŠI DRUŠTVENI PROFILI

POSETITE NAŠE INTERNET SAJTOVE

Ukoliko želite da postanete deo Iteccion tima