Konsultantntske usluge

IT konsalting

Savremeno poslovanje je danas nezamislivo bez primene informacionih tehnologija. Primena savremenih informacionih tehnologija omogućava bolju komunikaciju organizacije sa svojom okolinom.

Iteccion je kompanija koja je sposobna da u Vaše poslovanje uvede sve pogodnosti koje upotreba informacionih tehnologija u savremenom poslovanju pruža.
Iskusni i visokoobrazovani tim posebnu pažnju posvećuje kvalitetnoj podršci i servisu. S obzirom na drastično širenje i produbljivanje svih oblasti informacionih tehnologija, iluzorno je smatrati da je jedan IT inženjer u kompaniji sposoban da sam pokrije sve IT potrebe. Angažovanjem IT konsultanta dobijate na raspolaganje ceo tim stručnjaka, koji svakodnevno brine o vašoj kompletnoj IT infrastrukturi.

Iteccion je tu da Vam pomogne da osmislite, implementirate i održavate Vaše elektronsko poslovanje, po sistemu “ključ u ruke”.
Naši stručnjaci pružiće Vam visokokvalitetne konsultantske usluge, počev od faze konsaltinga i projektovanja, do faze održavanja.
Posedujemo svu potrebnu logistiku i stručno znanje da odgovorimo na sve Vaše zahteve i potrebe.

Naš tim blisko sarađuje sa klijentima kako bismo izašli u susret svim Vašim zahtevima i obezbedili da Vaše poslovanje bude podržano kvalitetnim i pouzdanim hardverom, softverom i uslugama.
Naši stručnjaci iz grupe za korisničku podršku imaju sertifikate i veliko iskustvo u oblasti Microsoft, Apple, Unix i Linux sistemske podrške, Compaq, Hewlett Packard, Intel, IBM servera i radnih stanica, kao i u domenu zaštite i sigurnosti informacija.
Ukratko, unapređujemo Vaše poslovanje, a time povećavamo Vaš profit.
Nakon razgovora sa Vama i sagledavanja Vaših potreba i zahteva i postojeće infrastukture pružićemo Vam ekspertski savet kako da Vaše poslovanje vodite na najefikasniji i najekonomičniji način.

Iteccion će uraditi projekat za izradu mreže, obezbediti Vam nabavku svih aktivnih i pasivnih komponenti mreže i implementirati rešenje koje će na najbolji način omogućiti Vašem preduzeću da podigne nivo kvaliteta rada na najviši mogući nivo.

U današnje vreme je gotovo nemoguće uraditi projekat mreže, a ne uzeti u obzir postojanje i prednosti virtualizacije.
Virtualizacija je fundamentalna tehnološka inovacija koja omogućava stručnim IT menadžerima da razvijaju kreativna rešenja za poslovne izazove.
Šire značenje termina virtualizacija je odvajanje resursa ili zahteva za servise od osnovnog fizičkog izvršavanja tih servisa.

Razvoj virtualne infrastrukture Vas ne remeti jer je način rada korisnika uglavnom nepromenjen.
Virtualna infrastruktura daje prednost administratorima jer je upravljanje resursima čitave firme objedinjeno, što im omogućava da odgovore na dinamične zahteve organizacije i da bolje izbalansiraju investicije u infrastrukturu.
Pored pomoći u nabavci novog hardvera i softvera i legalizacije postojećih sistema, Iteccion je u mogućnosti da Vam ponudi različita rešenja koja će Vam pomoći da unapredite Vaše poslovanje, zaštitite Vaše podatke i na najbolji mogući način iskoristite planirani budžet.

Razvoj komunikacione infrastrukture u našoj zemlji omogućava Vam da u zavisnosti sa tehničkim mogućnostima na Vašoj lokaciji odaberete način na koji ćete biti povezani na internet.
Jedna od prednosti širokopojasnog interneta je i mogućnost smanjenja troškova korišćenjem VoIP servisa. VoIP Vam omogućava da dodate više telefonskih linija, primate više od jednog poziva istovremeno, preusmeravate pozive, koristite govorni automat i još mnogo toga za šta bi inače morali dodatno da plaćate.
Možete izabrati wireless ili obične IP telefone koji se ne moraju nalaziti na istoj lokaciji. Da biste mogli da koristite ovu pogodnost potrebna Vam je samo brza i stabilna internet konekcija.

NAŠI DRUŠTVENI PROFILI

POSETITE NAŠE INTERNET SAJTOVE

Ukoliko želite da postanete deo Iteccion tima